Boek

De Pocket Filosoof voor Ondernemers is een uniek handboek. Het helpt iedere zelfstandige ondernemer, groot of klein, om zelf een doordacht en onbevooroordeeld antwoord te vinden op alle vragen waar hij of zij dagelijks mee zit. Het boek zit boordevol ideeën van intelligente, onafhankelijke geesten: van Socrates tot Sean Connery. Er komen meer dan dertig afgebakende, voor elke ondernemer essentiële thema’s aan bod. En honderden wijze, inspirerende credo’s, steeds gekoppeld aan een heldere toelichting uit de ondernemerspraktijk van vandaag.

De Pocket Filosoof voor Ondernemers staat voor iedere entrepreneur paraat als een persoonlijke coach, een betrokken commissaris. Hij is altijd onder handbereik, naast de smartphone en de notebook, voor kort en krachtig tegenspel.

De Pocket Filosoof voor Ondernemers is te koop in de betere boekhandel, via bol.com en amazon.nl, maar ook direct bij mij. Via de links rechts kun je direct een aantal pagina’s inzien, in de Nederlandse of Engelse taal.

Recensies van het boek zijn onder meer te lezen in het tijdschrift Vrijmetselarij en in Management Boek.

Je kunt De Pocket Filosoof voor Ondernemers direct bij mij bestellen door via deze gemakkelijke link te betalen. De prijs is € 19 inclusief verzending. Vermeld bij de overboeking je adres, en je ontvangt het boek binnen enkele dagen thuis.

De Engelstalige versie kun je kopen bij Amazon.