Tarieven

Mijn uurtarief bedraagt € 200 (excl. BTW) voor ondernemingen. Voor particulieren en ZZP-ers is het gereduceerde tarief € 100 (incl. BTW).

Voor vaste afnemers en / of omvangrijkere trajecten worden afspraken op maat gemaakt.

In samenwerking met Startup Yoga bied ik tegen een aantrekkelijk, vast tarief ook een beknopt in-company programma aan: Zen & Zelfkennis. Dat draait helemaal om het vermijden en hanteren van stress en burnout. In een zestal lunchseminars, gemakkelijk bij jou op kantoor, nemen we jou en je collega’s mee door methoden op het gebied van psychologie, meditatie en yoga. Daar kun je meteen concreet mee aan de slag, voor direct effect. Details vind je hier.

Als je zonder werk of inkomen bent, nog studeert met studiefinanciering of alleen AOW krijgt, kijk ik graag hoe ik je tegemoet kan komen met aangepaste voorwaarden.

Ik werk bij voorkeur met een vooraf begrote vaste vergoeding en niet met een uurtarief, omdat van dat laatste model wat mij betreft een verkeerde incentive uit gaat. Ik wil niet zo veel mogelijk, zo lang mogelijk declarabele uren schrijven, maar resultaten boeken met en voor jou die hun prijs waard zijn, in niet meer tijd dan noodzakelijk is. De begroting vooraf wordt zo veel mogelijk gekoppeld aan te bereiken doelen, waarbij zowel begroting als doelen zo veel mogelijk in fasen worden ingedeeld. Zo houd je continu maximaal overzicht. Doorgaans kan ik zo’n begroting na het eerste kennismakingsgesprek voor je maken.

Ik heb er voor particulieren voor gekozen om mijn diensten niet te laten kwalificeren voor de (doorgaans sowieso zeer beperkte) vergoeding door de ziektekostenverzekeraars. Dat geeft de handen vrij om afspraken te maken op maat, gericht op jouw vraagstuk en op jouw situatie. Bovendien is op deze manier honderd procent vertrouwelijkheid gewaarborgd. Als ik jou begeleid, dan blijft alles wat wij bespreken volledig tussen ons, tenzij vooraf uitdrukkelijk anders overeengekomen.